HomeAlacsony szénhidráttal Roston vadlazac sárgarépa pürével

Roston vadlazac sárgarépa pürével

Posted in : Alacsony szénhidráttal, Halak on by : Orsi

Hozzávalók: 2-3 vadlazac törzs filé, citrom, sárgarépa, vaj, só, bors, kakukkfű, olíva olaj

A lazac filét megmosom, sózom. Citromléből, kakukkfűből, borsból és olajból fűszer öntetet készítek, ebben beforgatom a lazac filéket majd kis állás után, serpenyőben olíva olajon (lehetőleg kerámia) kisütöm úgy, hogy forgatom egyik oldaláról a másikra.

A sárgarépát megpucolom, megmosom, majd sós vízben felteszem főni. Miután megfőtt összetöröm krumplinyomóval, vajjal ízesítem.

Citromkarikával tálalom őket.

Vélemény, hozzászólás?