HomeEgytálételek Tonhalas mártogatós

Tonhalas mártogatós

Comments : 1 Posted in : Egytálételek on by : Zsanett

Hozzávalók
30 dkg tonhal (konzerv)
2 zsemle
1 tojás
1 cs petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
só, bors
1/4 citrom reszelt héja
zsemlemorzsa a panírhoz (én elhagytam)

Elkészítés
A tonhalat lecsepegtetjük és összedolgozzuk a vízbe áztatott, kifacsart zsemlékkel, a tojással, petrezselyemmel, fokhagymával, sóval, borssal és citromhéjjal.

Vizes kézzel kis hengereket formázunk belőle és vagy panírozva forró olajban kisütjük őket, vagy sütőpapíros tepsiben 170 fokon kb 20 perc alatt megsütjük. Tejföllel, salátával isteni.

1 COMMENT

One thought on : 1

Vélemény, hozzászólás?