HomeRövid idő alatt kész Csirke máj mozzarellás barackkal

Csirke máj mozzarellás barackkal

Posted in : Rövid idő alatt kész on by : Orsi

Hozzávalók:

csirke máj

vörös hagyma vagy újhagyma

olíva olaj

só, bors

érett, édes sárgabarack

fahéj

mozzarella golyók

Elkészítés:

Nem írok mennyiségeket, mert jénais megoldás, kinek mennyi.

A májat megmosom (ha szívvel van én azt leszedem, kidobom), összevágom a hagymát, összekeverem a hagymát és a májat olíva olajjal, sóval, kevés borssal. Jénaiba teszem, 190 fokos sütőben 30-40 perc alatt kész.

Köret: sárga barackokat megmosom, ketté szedem. Sütő tepsire alufóliát teszek, arra a barack feleket, mindegyikre egy-egy mozzarella golyót, megszórom kis fahéjjal. Be a sütőbe, addig sütöm, amíg megolvad a sajt.

Fontos, hogy édes legyen a barack, mert különben ehetetlen lesz 🙂

Vélemény, hozzászólás?