HomeHalak Ráksali

Ráksali

Comments : 1 Posted in : Halak, Rövid idő alatt kész, Saláták, Zöldséges on by : Viol

Hozzávalók két személyre:

30 dkg garnélarák
3 gerezd fokhagyma
30 dkg saláta (jégsaláta, fejes saláta, bármilyen szimpi saláta)
2-3 db közepes paradicsom
2 db citrom
olívaolaj, só, bors, bármilyen tetszés szerinti fűszer

Elkészítés:

Kevés olívaolajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a rákot és puhára pároljuk (vigyázzunk, a ráknak elég pár perc, ha túlfőzzük, gumis lesz!). Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk citromlével. Félretesszük. A zöldségeket egy tálban összekeverjük és hozzáadjuk a fűszeres olívaolajat majd ráhalmozzuk a rákot. Fokhagymás pirítóssal és további citrommal tálaljuk.

1 COMMENT

One thought on : 1

Vélemény, hozzászólás?