HomeSütik Kefires almás piskóta

Kefires almás piskóta

Comments : 2 Posted in : Sütik on by : Zsanett

Hozzávalók
2 pohár kefir
1 pohár olaj/margarin
4 pohár liszt
1 pohár cukor
1 tojás
1 sütőpor
2 alma
fahéj és (barna)cukor a tetejére

Elkészítés
Mindent összekeverünk robotgéppel, beleöntjük sütőpapíros tepsibe és a tetejére szeletelünk almát, majd megszórjuk fahéjas cukorral. 180 fokon hőlégkeverésen kb 15-20 percet sütjük.

 

2hozzászólás

2 thoughts

  • Orsi
    március 15, 2016 at 6:52 du.

    Nekem nem volt itthon búzaliszt, ezért teljes kiőrlésű cirok liszttel csináltam. Barna lett a tészta színe így, picit talán jobban morzsálódik, de jó.

  • Viol
    április 3, 2016 at 3:53 du.

    Én, mivel itt nem kaptam kefírt, joghurttal csináltam. Rossz ötlet volt. 🙁 Vagy ezért, vagy a liszt minősége miatt, de kicsit „fojtós” lett, pedig Zsanettnél tapasztaltam, hogy ez egy igazán könnyű tészta lenne…

Vélemény, hozzászólás?